Biografia

Esiintyminen
Esko Rissanen esittää itse mies ja kitara periaatteella laulelmia sellaisilta tekijöiltä kuin Vladimir Vysotski, Reino Helismaa, Junnu Vainio, Juice Leskinen etc suomenkielisinä, sekä englanninkielisinä joitakin 50-70 luvun kappaleita. Lisäsäestystä antaa joissakin numeroissa huuliharppu.

Puheteksteinä ovat tarvittaessa Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan osiot sekä vapaat irralliset huumorilla maustetut tarinat.

Erikseen tilattuina on syntymäpäivä- ja häätilaisuuksiin syntynyt ja edelleen saatavissa omia lauluja joihin aiheet ja taustatiedot on antanut tilaaja. Lopullinen sanoitus ja sävellys on Esko Rissasen tuotantoa.

Lapsiryhmille on myös omia numeroita leikkeineen. Tarvittaessa on mahdollista saada vähän isompikin esiintyjäryhmä. Sydäntä lähellä ovat esiintymiset vanhusten ja vammaisten hoitokodeissa.

Ohjaaminen
Esko Rissanen on ohjannut ja lavastanut vuosien varrella kymmeniä harrastajateatteriesityksiä. Koko illan esityksiä erilaisiin harrastetiloihin eri puolilla Suomea.

  • Kesäteatteriesityksiä lavastuksineen.
  • Harrastajaryhmien runoiltoja ja video-ohjelmia.
  • Lapsiryhmien omia esityksiä.

Kouluttaminen
Isoin koulutustyö on ollut Keski-Pohjanmaan Opiston näyttämötyön linjan vetäminen yhden lukukauden ajan. Esko Rissanen kouluttaa edelleen;  improvisaatiota, puhe- ja lauluilmaisua sekä runotulkintaa.

 Rakentaminen
Esko Rissanen on suunnitellut ja pääosin rakentanut lavastuksensa omiin ohjauksiinsa ja ollut avustamassa muiden lavastustöissä erikoismaalausten ja tapetointien sekä rakenteiden osalta.

Tarjolla on lavasteiden osalta suunnittelua ja erikoistarpeiden osalta rakentamista.